Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa 3. webinaari
Oletko kiinnostunut kuulemaan vihreän vedyn tuotannosta ja taloudellisista vaikutuksista? Tule mukaan kuulolle Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa hankkeen kolmanteen webinaariin, missä kuulet puheenvuoroja hankkeen aikana tehdystä tutkimuksesta.
Aika: To 15.05.2025, klo. 13-14.15
Kenelle: Kaikille yrityksien edustajille, opiskelijoille, sekä sidosryhmän edustajille
Paikka: Teams, voit ilmoittautua webinaariin täältä.
Hinta: Ei osallistumismaksua, linkin webinaariin saat ilmoittautumisen yhteydessä
Aikataulu:
13.00-13.05 Webinaarin avaus, Perttu Palkia, SEAMK
13.05-13.15 PEM elektrolyyserin teknistaloudellinen mallinnus, Kirsi Spoof-Tuomi, Vaasan yliopisto
13.15-13.25 Vetytalouden lainsäädännön ja politiikan arviointi, Kristian Siikavirta, Vaasan yliopisto
13.25-13.40 Vihreän vedyn taloudelliset vaikutukset ruokaketjussa, Perttu Palkia, SEAMK
13.40-13.50 Vedyn tuotanto aurinkoenergialla ja elektrolyyserillä, sekä kustannusten mallintaminen, Kalle Lehtola, Tampereen yliopisto
13.50-14.15 Kysymyksiä ja keskustelua
Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin webinaarista, lisätietoja:
Perttu Palkia, perttu.palkia@seamk.fi, +358 40 680 7539