Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa 3. webinaari - Riihi
Etusivulle

Kiertotaloustietoa ja toimijoita yhden katon alla

Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa 3. webinaari

Oletko kiinnostunut kuulemaan vihreän vedyn tuotannosta ja taloudellisista vaikutuksista? Tule mukaan kuulolle Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa hankkeen kolmanteen webinaariin, missä kuulet puheenvuoroja hankkeen aikana tehdystä tutkimuksesta.

Aika: To 15.05.2025, klo. 13-14.15
Kenelle: Kaikille yrityksien edustajille, opiskelijoille, sekä sidosryhmän edustajille
Paikka: Teams, voit ilmoittautua webinaariin täältä.
Hinta: Ei osallistumismaksua, linkin webinaariin saat ilmoittautumisen yhteydessä

Aikataulu:

13.00-13.05 Webinaarin avaus, Perttu Palkia, SEAMK

13.05-13.15 PEM elektrolyyserin teknistaloudellinen mallinnus, Kirsi Spoof-Tuomi, Vaasan yliopisto

13.15-13.25 Vetytalouden lainsäädännön ja politiikan arviointi, Kristian Siikavirta, Vaasan yliopisto

13.25-13.40 Vihreän vedyn taloudelliset vaikutukset ruokaketjussa, Perttu Palkia, SEAMK

13.40-13.50 Vedyn tuotanto aurinkoenergialla ja elektrolyyserillä, sekä kustannusten mallintaminen, Kalle Lehtola, Tampereen yliopisto

13.50-14.15 Kysymyksiä ja keskustelua

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin webinaarista, lisätietoja:

Perttu Palkia, perttu.palkia@seamk.fi, +358 40 680 7539